ראשי
הבית הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 808 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה של Norecipes יש 37 אוהדים. אם יש לך אפונה, garam masala, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת שף גדולה מעל חום בינוני גבוה. מלח ופלפל חזיר ואז להוסיף אותם למחבת בשכבה אחת.
תן להם בשר חום בצד אחד, ולאחר מכן להשתמש מלקחיים או מקלות אכילה כדי להפוך אותם ולשחום את הצד השני.
להעביר את החזיר לקערה ולהפוך את החום עד בינוני נמוך.
מוסיפים את הבצל ומכסים עם מכסה במשך 10 דקות.
הסר את המכסה ולהמשיך caramelizing הבצל עד שהם חום כהה מבריק (כ 1 שעה).
מוסיפים את חזיר משחי, יין, מים, תפוחי אדמה גזר, מלח, רוטב tonkatsu, poast tomatoe, מחית תפוחים, הל ו mayu לאחר מכן מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפוך את החום עד בינוני נמוך ומבשלים חלקית מכוסה עד הגזר הם מכרז (כ 45 דקות).בינתיים, להפוך את רביכה על ידי היתוך החמאה על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את הטבח קמח תוך ערבוב עד תערובות הופך חום זהוב.
מוסיפים את garam masala ופלפל שחור ומערבבים לשלב (זה יהפוך הדבק).
הסר מהחום והנח בצד עד שהגזר רך.הפוך את tonkatsu, או גריל כמה ירקות כדי לשרת את רוטב קארי על.סיים את הקארי על ידי מצקת חלק מהנוזל הבשר והירקות כבר בישול לתוך רביכה ו לטאטא עד שאין גושים.
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר האחר ומערבבים בעדינות עד הקארי מעובה. טעם למלח ולהתאים לפי הצורך. כאשר אתה שמח עם זה, להוסיף את האפונה ושוקולד ומערבבים עד השוקולד נמס ומאוגדת.פורסים את tonkatsu וצלחת עם קצת אורז מבושל.
יוצקים את הרוטב על כל tonkatsu וחלק מהאורז