קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מקדמיה-Mahimahi מצופה

מקדמיה-Mahimahi מצופה
Mahimahi מצופה מקדמיה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לכם פלפל, mahimahi, panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו Mahimahi מצופה קוקוס עם שום קלוי במחבת, רוזמרין, ו, Macadamia-סלמון מצופה, ו מקדמיה מצופה דג לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים דגים באופן שווה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
דגיםדגים
3
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים ב 450 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים את החמאה ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב. לחץ על תערובת פירורי לחם על גבי דגים; אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא השחמה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
קרוםקרום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.