ראשי
הבית הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 3 . מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון זה של Norecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך אבוקדו, סוכר חום, להתרכז תמרינדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את אטריות האורז במים חמים במשך כ 20 דקות עד שהם כבר לא נוקשה ואז לנקז.באמצעות חותך negi, או סכין חדה, לחתוך את הבצל הירוק לאורכו לרצועות דקות. משרים את הבצלים בקערה של מים קרים ואז לשים אותם במקרר במשך כ 20 דקות. זה ינטרל את חזק (להפוך את העיניים שלך מים) טעם oniony ולגרום להם להתכרבל כאילו נתת להם סלסול.
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד מלבד השרימפס. בגלל החומציות של התמרינד, המרינדה תבשל את השרימפס שלך (כמו סביצ ' ה) אם תשים את השרימפס מוקדם מדי.
שים אותם במרינדה כ 5 דקות לפני שאתה מוכן לבשל אותם.אם אתם צולים את השרימפס, משפדים אותם, אחרת לקבל מחבת עם קצת שמן בזה נחמד וחם. גריל או לטגן את השרימפס במשך כמה דקות בכל צד עד שהם מבושלים. שמור את המרינדה לאטריות.בינתיים, לקבל מחבת אחרת חמה מאוד (ווק יעבוד יפה אם יש לך צורב שמוציא מספיק חום).
הוסף כף שמן. לשבור ביצה לתוך השמן החם ולערבב במרץ כדי לטרוף. כאשר הביצה מבושלת, מוסיפים את האטריות מנוקזות ומטגנים עד שהם מצופים היטב בשמן.
מוסיפים את המרינדה תמרינדי לאטריות וזורקים עם 2 כפיות עץ למעיל ומבשלים דרכו.אם תזמנת את זה נכון, הנודלס והשרימפס צריכים להיעשות בערך באותו הזמן. הנח שכבה של אטריות, פרוס קצת אבוקדו ושכבה על גבי יחד עם שרימפס. למעלה עם כמה בצל ירוק מסולסל ומגישים.