קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר

רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר
גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה מחלב כבשים, מלח כשר, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, רביולי טלג'יו עם כרוב חמאה עסיסי ורוטב פטריות + צנוברים קלויים, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר.

הוראות

1
תכין את הכסף. תלוש את הקמח על קרש חיתוך גדול ולעשות באר רחבה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מוסיפים את הביצים ושמן זית ומתבלים במלח. הכה את הביצים עם מזלג, ואז להשתמש במזלג כדי לשבור את הקיר של הבאר ולשלב את הקמח לתוך הביצים. אסוף את הבצק לכדור; אל תדאג אם יש גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
ללוש את הבצק. באמצעות העקבים של הידיים, לדחוף את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו ולדחוף שוב (לשים את כל הגוף לתוך זה!). המשיכו ללוש עד שהבצק יהיה חלק וגמיש, 10 עד 15 דקות. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לנוח לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מערבבים את המילוי.
5
מערבבים את הריקוטה, טלג ' יו, ביצים, פרמזן ופטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעבירים את המילוי לשקית מאפה גדולה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מרדדים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
חותכים את הבצק לארבעה חלקים. לשטח חתיכה אחת מעט, ולאחר מכן להפעיל אותו דרך ההגדרה הרחבה ביותר על רולר פסטה פעמיים, לאבק עם קמח בין אם זה מרגיש דביק. מקפלים את אורך הבצק לשלישים ומעבירים אותו דרך הגליל פעמיים עד שלוש פעמים נוספות. המשך להעביר את הבצק דרך הגליל, צמצום הגדרת הרוחב בין כל ריצה, עד שתגיע להגדרה השנייה עד האחרונה והבצק בעובי של 1/16 אינץ'. חזור עם שאר חתיכות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
שכבה של חצי מהיריעות בין נייר קלף, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא עד 1 חודש (תצטרך רק חצי מהבצק למתכון רביולי).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
אסוף את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
11
מניחים את אורכי הבצק על משטח מקומח. מברשת קלה את החצי התחתון של כל רצועה (החלק הקרוב אליך) עם מים. לגזור את הפינה את שקית מאפה; צינור 1-אינץ כדורים של מילוי, 2 אינץ ' זה מזה, על החצי התחתון של כל רצועה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. לחץ סביב כל כדור של מילוי עם האצבעות המורה שלך, לוודא שאין בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
חותכים את רביולי באמצעות חותך מחורץ עגול 2-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
13
העברה לסדין אפייה מאובקת עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
טפטוף שמן זית למחבת עמוקה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים את הפנצ ' טה ושום ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא חום בהיר וריחני, להשליך אותו. כאשר pancetta הוא פריך, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח וטחון עד הפטריות רכות ונבול, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
17
יוצקים במניות העוף, מתבלים במלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
18
מוסיפים את החמאה ומבשלים, מנענעים את המחבת, עד שהרוטב מתעבה ונראה קטיפתי. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
לבשל את הרביולי. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה; מוסיפים את הרביולי ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
20
להעביר עם רחפן או כף מחוררת למחבת עם הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מנענעים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
מפזרים את הגבינה מערבולת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
22
מקשטים עם עירית ועוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
23
צילום: דוד א. לנד

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8876 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפאונד קמח לכל מטרה (בערך , ועוד לאבקפאונד קמח לכל מטרה (בערך , ועוד לאבק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpancetta חתוך לקוביותpancetta חתוך לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו ועוד לקישוטגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו ועוד לקישוט4ריבס, קצוץ טרי או קפואסולת או פולנטה, עבור תבנית אפייהסולת או פולנטה, עבור תבנית אפייה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ריקוטה חלב כבשיםגבינת ריקוטה חלב כבשים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכל שיטאקי, צדפות ופטריות קרמיני, פרוסותכל שיטאקי, צדפות ופטריות קרמיני, פרוסות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת טלג'יו חתוכה לקוביותגבינת טלג'יו חתוכה לקוביות4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח