קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה

רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה
רביולי חלמון ביצה (Raviolo da Uova) עם רוטב בייקון מרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, בייקון, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה, Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה, ו בשר בקר צלע קצרה וחלמון ביצה רביולו.

הוראות

1
מניחים את הריקוטה ופרמזן בקערה בינונית, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
העברה לשקית פלסטיק resealable ולשים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מניחים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 10 עד 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
לנקז ולהשליך כמעט את כל שומן הבייקון מהמחבת, משאיר רק ציפוי דק וכל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת. שמור את המחבת.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, להגדיר מכונת פסטה יד מסובבת על ההגדרה הרחבה וקלילה קמח משטח העבודה שלך. מחלקים את בצק הפסטה מוכן ל 2 חתיכות שוות. לכסות 1 חתיכת פלסטיק לעטוף ולהניח בצד. באמצעות הידיים, לחץ על החצי השני לתוך דיסק עגול בעובי של בערך 1/4 אינץ'. להעביר את הבצק דרך הגלילים החלקים של המכונה. (אם הבצק הוא קצת דביק, קל אבק אותו עם קמח.) להמשיך להעביר את הבצק דרך מכונת הפסטה, להתאים את ההגדרה הצרה הבאה עם כל מעבר, עד שהוא דק מאוד, על 1/16 אינץ ' עבה, או חיוג מספר 8 על רוב המכונות. לקצץ את הקצוות המעוגלים ולהשליך (אתה צריך לפחות 36 אינץ ' של בצק פסטה שמאל). מקפלים את גיליון פסטה כמה פעמים, הקפד בנדיבות קמח או למקם לעטוף פלסטיק בין השכבות; להפריש. חזור על התהליך עם הבצק הנותר. קמח קלות תבנית אפייה ומניח אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להניח את שני יריעות הפסטה שטוחות על משטח יבש, משוריין היטב לחתוך 6 (6 אינץ 'רחב) חתיכות מכל גיליון (כך שאתה בסופו של דבר עם ריבועים 6 על 6 אינץ'). זרוק את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
6
הסר את המילוי מהמקרר וגזור חור 1/2 אינץ ' מאחת הפינות התחתונות של התיק. על 6 של חתיכות פסטה, צינור טבעת של מילוי כי מודד על 1 1/2 אינץ ' בקוטר (להשאיר את המרכז ריק). צינור טבעת שנייה על גבי הראשון, ויצרו קן חלמון הביצה (הקפד להשתמש בכל המילוי). יש חותך עגול 4-1/2-או 5 אינץ ' מוכן. סדק 1 ביצה, להפריד את הלבן מהחלמון, ומניחים את הלבן בקערה בינונית. באמצעות קליפת הביצה או האצבעות שלך, בעדינות למקם את החלמון בתוך אחת הטבעות צנרת, להיזהר לא לשבור את החלמון. חזור עם הנותרים 5 ביצים טבעות צנרת. שמור את החלבונים לשימוש נוסף.באמצעות מברשת מאפה, מברשת את תערובת הביצה-מים על הקצוות החשופים של הפסטה עם טבעות גבינה חלמון. מכסים בעדינות את 6 ריבועי הפסטה הנותרים על ידי התחלה בצד אחד של כל ריבוע ועטיפת הפסטה מעל המילוי והביצה, נזהרים לא לשבור את החלמון. לדחוף את כיסי האוויר כפי שאתה הולך ולחץ בחוזקה סביב המילוי חלמון ביצה לאטום. מרכז את חותך סביב המילוי חלמון ביצה על כל raviolo לחתוך את הפסטה נוספת. באמצעות מרית שטוחה, בזהירות להעביר את רביולי גיליון אפייה מקומח. זרוק את התוספות. החזר את המחבת השמורה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
רביולירביולי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד מוצקי החלב הלבנים יש השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
8
מוסיפים את המרווה ואת חתיכות בייקון שמורות, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
הסר את המחבת מהחום והנח בצד בזמן שאתה מבשל את הרביולי.מוסיפים בעדינות 3 מרביולי למים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים ומילוי הגבינה מתחמם, בערך 2 1/2 עד 3 דקות. (לא לבשל יתר על המידה.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
הסר עם כפית מחוררת, מחריש מים עודפים מתחת לכפית עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מקום 1 raviolo על כל אחד 3 צלחות. בעדינות לזרוק את 3 רביולי הנותרים לתוך המים. בזמן שהם מבשלים, כפית חצי מרוטב מרווה בייקון מעל רביולי מצופה 3. חזור עם 3 רביולי הנותרים וחצי הנותרים של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12
מגישים באופן מיידי.