קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

רביולי תפוחי אדמה ממולאים בשר: Ofelle טריסטין

רביולי תפוחי אדמה ממולאים בשר: Ofelle טריסטין
רביולי תפוחי אדמה ממולאים בשר: Ofelle טריסטינוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף תוספות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 822 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, עגל טחון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 80%. מתכונים דומים: צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר), Byelorussian Kolduny (פנקייק תפוחי אדמה ממולא בשר טחון), ו רביולי בשר.

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים במים עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
2
לנקז, בעוד עדיין חם, לקלף, ולהפעיל דרך ricer או טחנת מזון.
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
3
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים את הביצה, קמצוץ מלח, ומספיק קמח כדי להכין בצק שהוא אותה עקביות של בצק ניוקי. ללוש את הבצק במשך 5 דקות, ואז לתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ניוקיניוקי
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
במחבת טחון גדולה, מחממים את שמן הזית על חום גבוה, ואז מוסיפים את הבצל, העגל והנקניק, וחומים על חום בינוני-גבוה עד שהוא משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
נקניקנקניק
בצלבצל
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד שהתרד מבושל היטב ורוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרדתרד
6
בואו מגניב.
7
מגלגלים את בצק הפסטה על מכונת פסטה עד למצב הדק ביותר, וחותכים ריבועים 3 אינץ ' מהבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
מניחים כף קטנה של המילוי באמצע 1/2 של הריבועים, ולמעלה אותם עם הריבועים האחרים, לחיצה על הקצוות יחד כדי לאטום. תניח בצד.
9
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הרביולי במים הרותחים עד שהם רכים ומבושלים דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
מלחמלח
10
לנקז ולמקם בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
לטפטף את החמאה מעל, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo