רביולי תפוחי אדמה ממולאים בשר: Ofelle טריסטינוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף תוספות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 822 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, עגל טחון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 80%. מתכונים דומים: צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר), Byelorussian Kolduny (פנקייק תפוחי אדמה ממולא בשר טחון), ו רביולי בשר.
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים במים עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
2
לנקז, בעוד עדיין חם, לקלף, ולהפעיל דרך ricer או טחנת מזון.
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
3
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים את הביצה, קמצוץ מלח, ומספיק קמח כדי להכין בצק שהוא אותה עקביות של בצק ניוקי. ללוש את הבצק במשך 5 דקות, ואז לתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ניוקי
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
במחבת טחון גדולה, מחממים את שמן הזית על חום גבוה, ואז מוסיפים את הבצל, העגל והנקניק, וחומים על חום בינוני-גבוה עד שהוא משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
נקניק
בצל
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד שהתרד מבושל היטב ורוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
6
בואו מגניב.
7
מגלגלים את בצק הפסטה על מכונת פסטה עד למצב הדק ביותר, וחותכים ריבועים 3 אינץ ' מהבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
בצק
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
8
מניחים כף קטנה של המילוי באמצע 1/2 של הריבועים, ולמעלה אותם עם הריבועים האחרים, לחיצה על הקצוות יחד כדי לאטום. תניח בצד.
9
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הרביולי במים הרותחים עד שהם רכים ומבושלים דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
מלח
10
לנקז ולמקם בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
לטפטף את החמאה מעל, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ומגישים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.