רגל טלה בגריל עם מרינדה אנצ'ו צ' ילה
רגל טלה בגריל עם מרינדה אנצ'ו צ' ילה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, מיץ לימון, רגל של כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, תירס בגריל עם דבש-חמאת אנצ'ו צ' ילה, ו קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג.
הוראות
מערבבים יין, שמן, שום, 3 כפות, אנצ 'ו אבקת צ' ילה, מיץ לימון,1 בצל ירוק, סוכר, מלח, ומערבל פלפל. תערובת עד חלקה.
העברת מרינדה 13 x 9 x 2 אינץ ' צלחת זכוכית.
הוסף טלה ופנה לחריפות. מכסים צלחת בחוזקה עם עטיפה מפלסטיק ומקררים בין לילה.
הכן ברביקיו (חום בינוני). Grilllamb עם כמה המרינדה עדיין נצמדתלמשטח עד כבש מבושל desireddoneness, 15 עד 16 דקות לכל formedium-נדיר בצד (130°F).
להעביר טלה tocarving הלוח.
בינתיים, קוצצים דק נשארהבצל ירוק וכף 1 אורגאנוליבס; לשלב בקערה קטנה.
פרוס דק כבש על פני תבואה. ארגן פרוסות לחם על מגש.
יוצקים מעל כל מיציםaccumulated.
מפזרים בצל-אורגנימיקס ומגישים.
* זמין בסעיף התבלינים של מאניסופרמרקטים ובשווקים לטיניים.