רגל טלה צלויה
רגל טלה קלויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שום, רגל של כבש, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, רגל טלה צלויה, ו רגל טלה צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות חרדל, יין לבן, שום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ותימין בקערה.
יוצקים את הטלה, ואז מכסים את הטלה בניילון נצמד ומניחים במקרר להשרות במשך כמה שעות או לילה, הופכים את הטלה מעת לעת.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר את הטלה מן המרינדה ומניח שומן בצד למעלה במחבת צלייה מצויד מתלה (להזמין את המרינדה). מתבלים מכל הצדדים במלח ופלפל ומשפשפים בשמן זית. העצם צריכה להיות מורמת בתחתית המחבת; זה יאפשר צלייה אפילו יותר.
מניחים את מחבת הקלייה במרכז התנור וצולים 25 עד 30 דקות. צמצום טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 140 מעלות F, 50 דקות עד 1 שעה 20 דקות יותר. (אני בדרך כלל לספור בין 12 עד 14 דקות זמן קלייה הכולל לכל קילו של בשר, כולל המשקל של העצם.)
הסר מהתנור ולתת את שאר צלי שומן בצד למטה על קרש חיתוך כדי לעזור להפיץ מחדש את המיצים, על 30 דקות. שמור את טפטוף המחבת.
בינתיים, להפוך את הרוטב: לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת צלייה; להעביר את הטפטוף לסיר קטן.
מוסיפים את המרינדה השמורה, שרי ואת הנותרים 1 כף חרדל ולהביא לרתיחה; לבשל מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא, עד עבה, על 5 דקות.
העברה לסירת רוטב. פורסים את הטלה כנגד התבואה ומגישים עם הרוטב.