קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

רגל טלה צלויה

רגל טלה צלויה
רגל טלה קלויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, כבש צלוי, ו רגל טלה צלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו טלה לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל 232°. באמצעות נקודת סכין חדה, לעשות חתכים עמוקים 1 אינץ ' על פני השטח של כבש. ממלאים כל חתך בחתיכת שום פרוס וכמה עלי רוזמרין, דוחפים אותם לחלוטין לתוך הבשר. לשפשף כבש בכל רחבי עם שמן זית ומיץ לימון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים כבש על מתלה בתוך מחבת צלייה גדולה. כבש צלוי, חשוף, במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. המשך צליית כבש עד מדחום בשר מוכנס למרכז מגיע135 עבור בינוני, על 18 דקות לכל קילו (כ 90 דקות עבור 5-lb. צלי).
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר כבש ללוח גילוף לכסות באופן רופף עם נייר; תן לנוח במשך 15 עד 20 דקות. רזה עודף שומן מחבת קלייה ומחבת מקום מעל 2 מבערים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מגרד את כל חתיכות השחמה על תחתית המחבת. מבשלים עד הנוזל מופחת מעט מעובה, על 5 דקות. טעם; מתבלים במלח ופלפל, אם תרצה בכך. פורסים דק כבש ומגישים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך