אם יש לך יוגורט, חמאה חסה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gyros כבש תוצרת בית הטוב ביותר, Gyros כבש צלוי, ו Gyros כבש יווני-אמריקאי.
הוראות
1
דק קוצצים 1/2 של השום על קרש חיתוך ומפזרים קמצוץ נדיב של מלח. מחית את השום והמלח יחד עם הצד השטוח של סכין לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הוסף את אורגנו ולהמשיך מחית עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
3
שים את הדבק שום אורגנו בקערה קטנה, להוסיף את מיץ לימון 1 כוס שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. פורסים את השום הנותר לרסיסים דקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חותכים את הטלה ב 1/2 לאורכו כך שיש לך 2 חתיכות גדולות. לעשות חריצים על כל הבשר עם סכין חדה, ולדחוף את רסיסי השום בפנים. לשפשף 1/2 של רסק שום אורגנו על כל הטלה ואת העונה את הבשר עם מלח ופלפל.
להעביר את המחבת (כבש) לתנור לצלות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; זה צריך להיות ורוד במרכז ואת הטמפרטורה הפנימית קורא 130 מעלות F. לאפשר כבש לעמוד 10 דקות כדי לתת המיצים להתיישב לפני חיתוך.
יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.