רגל כבש קלויה עם זעפרן וסלסה זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? רגל כבש קלויה עם זעפרן וסלסה זית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. לכו לחנות ותרימו חוטי זעפרן, פלפל סדוק, זיתים נרפאו בשמן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו רגל כבש קלויה עם זעפרן וסלסה זית, רגל טלה צלויה עם זיתים וטפנד תפוזים, ו צלעות טלה צלויות עם שאלוט, עגבניות, ויוס זית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את סלסה: בסיר קטן, להביא את החומץ ואת זעפרן לרתיחה במשך 1 דקה.
יוצקים לתוך קערה וטורפים בשמן הזית לאט ומאפשר לו לשלב ולהתחמק.
מוסיפים את הזיתים, לימון ופלפל. תניח בצד.
הפוך את הטלה: מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
באמצעות סכין, לעשות 8 חריצים עמוקים לחלקים הבשרניים ביותר של הטלה. לשפשף את הטלה בכל רחבי עם שמן, אורגנו, לימון ומלח. הכנס את הרוזמרין והשום לתוך החריצים.
מניחים את הטלה על מתלה במחבת צלייה וצלי עד משחימים היטב, כ -30 דקות. חום נמוך ל 350 מעלות F. וצולים כ -10 עד 15 דקות יותר לכל פאונד. לחלופין, צלי עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר (מבלי לגעת בעצם), קורא 130 עד 135 מעלות F. עבור מדיום רייר, 140 עד 150 למדיום. (
מוסיפים על כוס מים למחבת הצלייה כדי לשמור על טיפות לחות, אם תרצה בכך.)
הסר את הטלה מהתנור כאשר הוא כ 5 מעלות ביישן של doneness המועדף. (הטמפרטורה הפנימית תעלה כאשר הבשר נח.)
להעביר את הטלה ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
בינתיים, מניחים את מחבת הצלייה מעל חום גבוה.
יוצקים את היין, ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ, עד מופחת מעט. שומן רזה מהמיצים.
חותכים דק את הטלה ומעבירים למגש מחומם.
יוצקים את המיצים על הכבש העליון עם סלסה.
מגישים מיד עם אורזו או אורז לבן.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.