רגל צלי של כבש, סגנון פומפיי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גזר, משחת אנשובי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלי כבש בסגנון צרפתי, כבש צלוי בסגנון יווני, ו רגל צלויה של כבש-סגנון ים תיכוני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת צלייה כבדה, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
בקערה קטנה, לשלב את הקורנית עם ממרח אנשובי. כבש העונה עם מלח ופלפל, ולמרוח כבש לחלוטין עם תימין ותערובת להדביק אנשובי. מחממים את הכבש מכל הצדדים במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
משחת אנשובי
טימין
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קערה
4
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ומניחים טלה בתנור. צלי במשך 1 שעה ו 30 דקות, או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
כבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מגישים עם רוטב תאריך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
תאריכים
6
באמצעות מרגמה ועלי (או מעבד מזון) לשלב טימין, תאריכים, ולהדביק אנשובי, ולרסק לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
תאריכים
טימין
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
מעבד מזון
7
מוסיפים את היין האדום, את הפחתת הבלסמי ואת שמן הזית וממשיכים לכתוש עד לשלב מלא. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
צמצום
יין אדום
8
הערה: כדי להפוך את הפחתת בלסמי, יוצקים 1 כוס חומץ בלסמי למחבת רוטב ומבשלים על אש נמוכה. להפחית עד 1/4 כוס לעשות סירופ, או ירידה, של חומץ בלסמי.