קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

רגל צולה של כבש, בסגנון פומפיי

רגל צולה של כבש, בסגנון פומפיי
רגל צלי של כבש, סגנון פומפיי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גזר, משחת אנשובי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלי כבש בסגנון צרפתי, כבש צלוי בסגנון יווני, ו רגל צלויה של כבש-סגנון ים תיכוני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת צלייה כבדה, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
בקערה קטנה, לשלב את הקורנית עם ממרח אנשובי. כבש העונה עם מלח ופלפל, ולמרוח כבש לחלוטין עם תימין ותערובת להדביק אנשובי. מחממים את הכבש מכל הצדדים במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
משחת אנשובימשחת אנשובי
טימיןטימין
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
קערהקערה
4
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ומניחים טלה בתנור. צלי במשך 1 שעה ו 30 דקות, או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים עם רוטב תאריך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
תאריכיםתאריכים
6
באמצעות מרגמה ועלי (או מעבד מזון) לשלב טימין, תאריכים, ולהדביק אנשובי, ולרסק לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
תאריכיםתאריכים
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיפים את היין האדום, את הפחתת הבלסמי ואת שמן הזית וממשיכים לכתוש עד לשלב מלא. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
צמצוםצמצום
יין אדוםיין אדום
8
הערה: כדי להפוך את הפחתת בלסמי, יוצקים 1 כוס חומץ בלסמי למחבת רוטב ומבשלים על אש נמוכה. להפחית עד 1/4 כוס לעשות סירופ, או ירידה, של חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב