תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי של כבש עם רוטב דובדבן מיובש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, רוזמרין, רגל חצי ללא כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: רגל כבש עם רוטב דובדבנים מיובש, ברווז צלוי ברוטב דובדבנים מיובש, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
2
מתבלים את הטלה במלח ופלפל ושמים אותו במחבת צלייה בינונית. לפזר את הבצל, שום וגזר סביב הבשר וצלי במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה את הטלה עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 120, כ-1 1/2 שעות. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
3
באמצעות מברשת מאפה או כף, להפיץ את החרדל על כל הבשר. בקערה קטנה, לשלב את רוזמרין טחון עם טימין ו 1 1/2 כפיות כל אחד מלח ופלפל. לטפי את תערובת התבלינים על כל הטלה וצלי במשך 10 דקות ארוכות יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 13
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את הטלה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את הירקות לקערה ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לחמם מחבת בינונית עד חם מאוד.
7
מפזרים את הסוכר במחבת ומבשלים מעל חום מתון עד קרמל, כ 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף את verjus ומבשל במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את סירה ומבשלים, מטלטלים את המחבת לעתים קרובות, עד שהסוכר מתמוסס והיין מצטמצם בחצי, כ -10 דקות. מערבבים את demiglace, מלאי רוזמרין sprig ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הדובדבנים היבשים ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהתרככו, כ 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל. זרוק את רוזמרין sprig ולהעביר את הרוטב לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
11
זרוק את מיתר המטבח וחתוך את הצלי בעובי.
12
מעבירים למגש, מסדרים את הירקות סביב הטלה ומגישים עם רוטב הדובדבן המיובש.