רגלי תרנגול הודו מטוגנות יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, גבעולי סלרי, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רגלי הודו מטוגנות, רגלי הודו מטוגנות ביין אדום, ו רגלי העוף המטוגנות של קאל פטרנל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים תרנגול הודו עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מחממים שמן בסיר כבד גדול על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל, להסתובב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 15-20 דקות לכל אצווה; להעביר צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים בצל, כרישה, סלרי ושום לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 5-8 דקות.