רגלי עוף ברביקיו
לכי לחנות וקחי שום, סוכר חום, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. נסו קל בתנור קלויים ברביקיו רגלי טורקיה, רגלי תרנגולת, ו רגלי עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רגלי עוף על מחבת או כל מחבת עם מתלה, ואז צולים במשך 20 דקות. בעוד העוף צלוי, מחממים שמן קנולה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ושום, ומבשלים במשך חמש דקות, ערבוב, להיזהר לא לשרוף אותם.להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים ומערבבים. אפשר להרתיח תוך צלי העוף. טעם לאחר מבשלים ולהוסיף כל מרכיב שהוא צריך (יותר תבלין, יותר סוכר, וכו'.לאחר 20 דקות של צלייה, קראנק על המטגן כדי לקבל קצת צבע על הרגליים. לצלות במשך חמש דקות.
הסר רגלי עוף מהתנור. להפחית את התנור ל 350 מעלות. עם מלקחיים, לטבול כל רגל עוף לתוך הרוטב, לצלול לחלוטין.
מקום בחזרה על המחבת. אחרי הכל עוף מצופה, להחזיר מחבת לתנור במשך חמש דקות, או עד חם תוסס.
מברשת / טפיחה בנדיבות עם רוטב שנותר. אפשר לעוף לשבת כמה דקות לפני ההגשה.