רגלי עוף מאודות עם טימין נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ציר עוף, חזה עוף, רגלי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו רגלי סרטן עשב לימון מאודות, קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה, ו שרימפס מאודה עם לאגר, לימון ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את שמן הזית והחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
שמן בישול
3
מוסיפים את הפטריות והעוף ומבשלים עד שהפטריות מתחילות לתת את הנוזל שלהן והעוף כבר לא ורוד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
עוף שלם
4
הסר מהחום והוסף את היציאה. חזור לחום ומבשל עד היציאה מופחתת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
יציאה
5
היזהר כמו התערובת עשויה להצית.
6
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים 2 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את תערובת עוף ופטריות ומניחים בקערה. להחזיר את המחבת לחום ולהפחית את הנוזל למטה עד שהוא עקביות syrupy, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
פטריות
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
מחבת
7
מוסיפים את הנוזל המופחת לתערובת העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
8
מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
9
הסר את העצם מהירך למפרק הראשון של הרגל. שמור את העצמות ושאריות לנוזל המהביל. אתה יכול לבקש מהקצב שלך לעשות את זה בשבילך. מתבלים את הרגליים, מבפנים ומבחוץ, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עצם
10
הנח את הרגליים למטה, עור בצד למטה.
11
מניחים 1/4 כוס של מילוי מקורר בתוך כל רגל. מקפלים את הבשר על המילוי מאובטח סגור עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
12
בתחתית ספינת קיטור, לשלב את ציר העוף, עצמות שמורות, טימין, ושמן זית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
שמן זית
טימין
13
מניחים את סל ספינת הקיטור באוניית הקיטור.
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
14
מוסיפים את רגלי העוף בשכבה אחת ומכסים. קיטור עד העוף מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
עוף שלם
15
הסר את רגלי העוף מן הספינה ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
רוטב
16
מניחים 1/2 כוס של נוזל מהביל בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
17
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומערבבים היטב. עם בלנדר פועל על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרגיר הנחלים
חמאה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
18
חותכים את החלק חסר העצמות של רגל העוף ל -3 פרוסות.