קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

רגלי צפרדע בקרמל

רגלי צפרדע בקרמל
רגלי צפרדע בקרמל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם רוטב סויה, קורנפלור, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: רגלי צפרדע באוורגליידס, רגלי עוף אפויות בקרמל / כנפיים, ו צפרדע בבאר".

הוראות

1
מערבבים יחד את רוטב הסויה, דבש, שום וג ' ינג ' ר. לזרוק רגלי צפרדע במרינדה כדי מעיל באופן שווה, ולאחר מכן להפריש לרבד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגלי צפרדערגלי צפרדע
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
מסננים את רגלי הצפרדע היטב, הזמנת מרינדה. מתבלים במלח ופלפל, וזורקים עם עמילן על המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
רגלי צפרדערגלי צפרדע
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
3
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הרגליים עד חום זהוב ופריך, כ 2 דקות לכל צד. בעוד הרגליים מתבשלות, להביא את המרינדה לרתיחה בסיר קטן, ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כדי לשרת, לשפוך רוטב על רגלי הצפרדע ומפזרים בצל ירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רגלי צפרדערגלי צפרדע
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)