רגלי צפרדע בקרמל
רגלי צפרדע בקרמל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם רוטב סויה, קורנפלור, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: רגלי צפרדע באוורגליידס, רגלי עוף אפויות בקרמל / כנפיים, ו צפרדע בבאר".
הוראות
מערבבים יחד את רוטב הסויה, דבש, שום וג ' ינג ' ר. לזרוק רגלי צפרדע במרינדה כדי מעיל באופן שווה, ולאחר מכן להפריש לרבד במשך 1 שעה.
מסננים את רגלי הצפרדע היטב, הזמנת מרינדה. מתבלים במלח ופלפל, וזורקים עם עמילן על המעיל.
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הרגליים עד חום זהוב ופריך, כ 2 דקות לכל צד. בעוד הרגליים מתבשלות, להביא את המרינדה לרתיחה בסיר קטן, ומבשלים במשך 3 דקות.
כדי לשרת, לשפוך רוטב על רגלי הצפרדע ומפזרים בצל ירוק פרוס.