רוגלך חנוכה
והוא מספק כ 64 מנות . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו תאריכים, קינמון, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו רוגלך מטוגן בשמן עמוק ומסגיר חנוכה האחרון: (, לביבות חנוכה, ו חזה חנוכה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות 1 כוס חמאה, 2 כפות סוכר מגורען ואת גבינת שמנת עד אור ורך.
מוסיפים קמח; מערבבים עד מעורבב היטב.
צורה בצק לכדור; לחלק 4 חתיכות. צורה כל חתיכה לתוך כדור; לשטח לתוך דיסק בעובי 1/2 אינץ'. לעטוף כל בניילון נצמד; לקרר 1 שעה לטיפול קל יותר.
תנור חום ל 375°f. גריז 2 יריעות עוגיות עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, תמרים לערבב, פיסטוקים, 1/3 כוס סוכר מגורען, קינמון וחמאה 1/4 כוס עד מעורבב היטב.
על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מגלגלים דיסק 1 של בצק בכל פעם לעובי 1/8 אינץ', ויוצרים סיבוב 12 אינץ'. (לשמור על דיסקים הנותרים של בצק בקירור.)
מפזרים 1/4 של תערובת אגוז תאריך על גבי עגול; לחץ לתוך בצק מעט.
חותכים עגול ל -16 טריזים.
מגלגלים כל טריז מקצה מעוקל לנקודה.
מניחים על סדינים משומנים.
אופים 13 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר. מיד להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.