רוגלך ללא סוכר
רוגלך ללא סוכר דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 64 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת, אגוזי מלך, פירות משמשים להפיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו שוקולד Rugelach ( ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), ו מוס שוקולד ללא סוכר דל פחמימות ללא חלב {בגידה :ספר הבישול החדש של אמא ללא סוכר} (מתכונים דומים).
הוראות
הקרם יחד את המרגרינה וגבינת השמנת בקערה של מיקסר חשמלי. תערובת בוניל.
מערבבים בקמח. תרגיע את הכסף.
מערבבים יחד את הצימוקים הקצוצים, אגוזי מלך קצוצים, וקינמון. אם יש לך מעבד מזון, מניחים את כל האגוזים והצימוקים לתוך הקערה, מפזרים את הקינמון, וחותכים אותם יחד על ידי עיבוד בפולסים קצרים.
מחלקים את הבצק ל 4 מנות שוות.
מרדדים כל חלק למעגל 10-12 אינץ '1/8 אינץ' עבה על לוח מקומח קלות או בין שני גיליונות של נייר שעווה.
מורחים שכבה קלה של שימורים (כ-2 כפות) על כל עיגול בצק.
מפזרים לכל עיגול כ 1/4 כוס של תערובת אגוז-צימוקים קצוצים-קינמון.
חותכים כל מעגל לתוך 16 טריזים באמצעות חותך מאפה או חותך פיצה.
גלגל כל טריז מהבסיס לנקודה.
מקום הצבע על קל משומן או קלף מרופד בדפי אפייה.
אופים במשך 15-17 דקות ב 375 מעלות F (או עד הזהב).