רוזמרין-בצד שפשף של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, ופטריות
רוזמרין-שפשף בצד של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, ופטריות נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לכי לחנות ותאספי גזר לבן, עלי רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו רוזמרין-בצד שפשף של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, לסכל עטוף בצד של סלמון עם לימון ורוזמרין, ו חזה בקר קלוי בסיר בבירה עם גזר לבן ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים רוזמרין, מלח ופלפל במעבד עד קצוץ דק. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 4 כפות שמן; תהליך להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מיקום 1 מתלה בשליש העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450°f. לזרוק תפוחי אדמה, גזר לבן, 2 כפות שמן, ו 3 כפות תערובת רוזמרין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
העברת תערובת ירקות גיליון אפייה rimmed, הסדרת שכבה אפילו. ירקות צלויים על המדף התחתון 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מניחים סלמון, צד העור למטה, על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מורחים עם תערובת רוזמרין הנותרים. לזרוק פטריות עם תערובת ירקות. להחזיר תערובת ירקות lowerrack; מניחים סלמון על המדף העליון. סלמון צלוי עד אטום רק במרכז וירקות עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.