קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

רוזמרין צלוי ועוף לימון

רוזמרין צלוי ועוף לימון
רוזמרין קלוי ועוף לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 710 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות גשו לסופר וקנו רוטב סויה, לימון, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רוזמרין לימון עוף צלוי, רוזמרין לימון עוף צלוי, ו רוזמרין לימון עוף צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף על משטח עבודה או קרש חיתוך וללטף אותו יבש עם מגבות נייר. מתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה, או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
הסר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר.ממלאים חצי סיר קטן במים, מוסיפים את פלחי הלימון ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הקליפות הם רכים מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
לנקז ולהניח בצד.בינתיים, מניחים מסננת קטנה מעל קערה בינונית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
הסר את העלים מ 1 של גבעולי רוזמרין ולהשליך את הגבעול; אתה צריך על 1 כף עלים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
מחממים את שמן הזית, החמאה, רוטב הסויה, השום והרוזמרין במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד השום הוא זהוב והרוזמרין הוא פריך, על 4 דקות. מסננים את תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את השום והנח אותו בצד, שמור את עלי הרוזמרין לרוטב, ושמור את תערובת החמאה-שמן לצליחת העוף. מחק את המחבת במגבת נייר והנח אותה בצד.ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מקום 6 של טריזי לימון, את sprig הנותרים של רוזמרין, ואת השום השמור בחלל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מניחים את העוף במחבת השמורה ומברישים אותו עם חלק מתערובת החמאה-שמן שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים בתנור וצולים, צולים כל 15 דקות, עד העור הוא השחמה, המיצים לרוץ ברור, ומדחום מוכנס לתוך הירך הפנימית (אבל לא נוגע העצם) רושם 74°, כ 60 עד 75 דקות. זרוק כל תערובת חמאה ושמן הנותרים.לרוטב: כאשר העוף נעשה, להעביר אותו ללוח חיתוך, להטות את העוף כפי שאתה מסיר אותו מהמחבת לתת את המיצים מן החלל לטפטף בחזרה למחבת. מכסים את העוף עם חתיכת נייר אלומיניום. דק קוצצים את הנותרים 2 פרוסות לימון, ו, באמצעות האצבעות שלך, להתפורר עלי רוזמרין שמורות; להגדיר את שניהם בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
יוצקים את הטפטוף מן העוף הקלוי לתוך קערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
בואו לשבת במשך כמה דקות עבור השומן לעלות לחלק העליון, ואז לרפרף את השומן עם כף להשליך (לחלופין, להשתמש מפריד שומן); להגדיר את הטפטוף בצד.
13
מניחים את המחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיף את ורמוט ולימון קצוץ שמור ולתת לבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ, עד ורמוט מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהטעם הגולמי מבושל, כ 2 דקות. לאט לאט לטאטא במרק או מלאי, לטאטא את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
מוסיפים את הגשמים השמורים ורוזמרין מתפורר. להביא את הרוטב לרתיחה ולתת לבשל עד מעובה מעט מופחת, על 10 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.זיווג משקאות: Tablas Creek Esprit de Beaucastel Blanc, קליפורניה. יין זה, שנעשה בסגנון של שאטונף-דו-פאפ הלבן מעמק רון בצרפת, מביא דבש, הדרים, פרחים, ועשבי תיבול פרא לשולחן-השלמה מדהימה לעסיסיות הרבי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)