זה עובד טוב כמו רוטב יקר למדי. עם כפית מתכונים דומים: בראנץ ' לאלטון, ביסקוויטים של אלטון בראון, ו עוגיות לעיסה של אלטון בראון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. כנפיים ושמן בקערה גדולה למעיל; מעבירים למחבת צלייה גדולה. צלי 45 דקות. הפוך כנפיים; צלי עד חום זהוב עמוק, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קערה
תנור
2
הוסף 1 כוס מים למחבת ולהמשיך צליית כנפיים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
העבר כנפיים עם נוזל לסיר גדול, גירוד בכל חתיכות השחמה מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
סיר
4
מוסיפים 10 כוסות מים, בצל, סלרי, גזר ועשבי תיבול שנותרו לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשופה עד מופחת 5 כוסות, על 3 1/2 שעות. מסננים דרך מסננת להגדיר מעל קערת זכוכית גדולה. לחץ על מוצקים מסננת לשחרר כמה שיותר מניות ככל האפשר. מגניב 30 דקות, ואז לקרר לילה. (המניה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
עשבי תיבול
בצל
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
סיר
5
העברת שומן "כובע" מפני השטח של מלאי צונן לקערה קטנה. שומן יבש עם מגבות נייר. שימוש בידיים, לשבור שומן לחתיכות. למדוד 5 כפות שומן ולהעביר לקערה אחרת; להוסיף קמח ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה. מקררים schmaltz מני עד קר.
מרכיבים שתצטרך
שמלץ
קמח לכל מטרה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
6
רול לתוך 1/2 אינץ ' כדורים. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים schmaltz מניי ומלאי בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
שמלץ
מלאי
גלול
1
יוצקים מיצי פאן מטורקיה מחבת צלייה לתוך מפריד שומן או כוס מדידה גדולה; כפית את השומן אם באמצעות כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת צלייה
2
Place צליית מחבת מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
מוסיפים יין ומרתיחים 1 דקה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
יין
4
יוצקים יין עם חתיכות לתוך סיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
Pourin pan juices from fat separator, leaving fat behind, or add degreased pan juices from measuring cup.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת
6
הוסף עשבי תיבול ומניה לאותו סיר. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
לטאטא כדורי schmaltz manié 1 בכל פעם (או להדביק על ידי כפית), בישול רוטב בקצרה לאחר כל כמה תוספות לשפוט עקביות ורוטב רותח עד מופחת 4 כוסות ועבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.