רוטב אגס
רוטב אגס יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אגסים, סירופ מייפל, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 88%, וזה אדיר. מתכונים דומים: רוטב ג'ואוג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסייתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו רוטב טבילה פרואני ירוק (רוטב אקאן אג'י אמרילו).
הוראות
מניחים את הפטרניפים, האגסים, סירופ המייפל, גרידת התפוזים, מיץ התפוזים, הל, המלח והציפורן לתוך מיכל 3 עד 4 ליטר אטום במיקרוגל. מכסים במכסה ומשאירים פינה אחת פתוחה כדי לאפשר לאדים לברוח. מיקרוגל גבוה למשך 10 עד 15 דקות או עד שהפטרניפס והאגסים רכים במזלג.
מוסיפים את מיץ הלימון והמחית לעקביות הרצויה בעזרת בלנדר טבילה.
מגישים חם או צונן. יש לאחסן בכלי אטום עד 3 ימים, בקירור.