רוטב אנדוויל
רוטב אנדוויל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שפשף מרווה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו רוטב צדפות מעושנות, רוטב הבית המיוחד של יום ראשון-מחפש רוטב לסלט שהוא שמנת, חריף, ומלא עשבי תיבול טריים? אתה יכול לעשות את זה רוטב סלט בבית בקלות, ו כלב Cajun Andouille (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף נקניק; לבשל 4 דקות או עד השחמה.
מעביר נקניק לקערה גדולה, שומר טפטופים במחבת.
מוסיפים בצל ו 7 מרכיבים הבאים למחבת; לבשל 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ירקות ומילוי לערבב נקניק.
מוסיפים מרק, ערבוב רק עד לחלח.
רוטב כפית לתוך מחבת קלייה משומנת 15" x 10".
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות.