רוטב ביצים בסגנון הישן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל מיושן Giblet-רוטב ביצה. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 19 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. גשו לסופר וקנו שרי, חמאה, ביצה קשה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו רוטב הקרביים של אבא, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים בצל, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים במרק הבא 3 מרכיבים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד קרביים מבושלים היטב רוטב הוא מעובה. מערבבים בשרי וביצה רק לפני ההגשה.
* 1/4 כוס כל עוף קצוץ דק קורקבנים וכבדים ניתן להחליף.