רוטב ברביקיו צ'יפוטלה - כמעט מקורי
רוטב ברביקיו צ'יפוטלה – כמעט מקורי יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו קטשופ, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, אבקת בצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו רוטב הכנפיים המקורי של סטיב המלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את הבצל, ו לטגן במשך כמה דקות, או עד רך.
מוסיפים את השום והטחון רק עוד דקה.
מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה, ואז מיד להפחית לרתיחה.מבשלים, חשופים, במשך כ -15 דקות.הגעה לבחוש מדי פעם.אם זה נהיה עבה מדי, אל תהסס להוסיף קצת מים. לטעום ולהתאים תבלינים אם תרצה.פשוט מערבבים או מערבבים את כל החומרים יחד.לקבלת הטעם הטוב ביותר, להוסיף צלחת כי הוא עדיין בישול או crockpot כדי לעזור את הטעמים להתמזג.אבל בעת צרה, אתה יכול להשתמש בו כפי שהוא.להתאים את התבלינים לפי הטעם.