רוטב זינפנדל
רוטב זינפנדל יכול להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 568 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מרק עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל, מגב Zinfandel, ו זינפנדל תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
ב5-6-qt. פאן, לשלב giblets, צוואר, בצל, גזר, סלרי, מרק 1/2 כוס. לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני גבוה, 20 דקות. לחשוף; לבשל על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות כמו מתאדה נוזל, עד giblets וירקות הם השחמה חתיכות השחמה מקל למחבת, 5 עד 8 דקות.
הוסף עוד מרק 1/2 כוס ומערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה. טבח וחום, חשוף, כמו קודם.
להוסיף 3 1/2 הנותרים מרק כוסות, 2 כוסות זינפנדל, גרידת התפוז, ופלפל למחבת. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 עד 1 1/2 שעות.
מוסיפים תערובת תפוחים מחלל של הודו מעושן יין; מביאים לרתיחה. חום נמוך ומבשל, מכוסה, 5 דקות.
יוצקים תערובת מרק דרך מסננת בסדר לתוך קערה. להשליך תוכן של מסננת. למדוד מרק; במידת הצורך, להוסיף מספיק מיצי פאן טורקיה לעשות 5 1/2 כוסות. במחבת, לערבב קורנפלור עם 1/4 כוס מים הנותרים 3/4 כוס יין. מערבבים בתערובת מרק ומבשלים, ערבוב, על חום גבוה עד רותחים, על 5 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.