רוטב חמותי איטלקי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 347 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, שמן זית, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב איטלקי, רוטב איטלקי, ו רוטב איטלקי II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 121°. חמאה 13x9x2 " צלחת אפייה; להפריש. להשרות צימוקים ב1 מרק כוס בקערה קטנה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
פזר לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה מגורמת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים, stirringoccasionally, עד יבש, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו מגניב ולהעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה overmedium-חום גבוה; להוסיף עלים Chard שוויצרי ומערבבים כל הזמן עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברה לקערה עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חום 2 כפות שמן sameskillet; להוסיף גבעולים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
8
להוסיף לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
חום 4 כפות שמן ו 1/4 כוס חמאה sameskillet; להוסיף בצל ושום. מערבבים לעתים קרובותרק מתחיל חום, על 10 דקות.מערבבים בחומץ וסוכר; לבשל עד vinegaris כמעט התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
10
מוסיפים תערובת בצל לנגר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
Addraisins עם מרק, זיתים, הבא 5מרכיבים; לקפל בעדינות לתוך הלחם mixtureuntil בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
טפטוף ב 1 cupbroth ולזרוק בעדינות.
13
בואו להתקרר לחלוטין.
14
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
להקציף להישאר 1 מרק כוס וביצים בקערה קטנה. בעדינות לתוך ההלבשה עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מעבירים למנה מוכנה, כיסויים בנייר כסף, ואופים עד לקריאה מיידית thermometerinserted למרכז של אוגרי הלבשה 71°, כ 40 minutes.DO קדימה: ההלבשה יכול להיעשות 1 dayahead. לחשוף; בואו מגניב. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
אופים הלבשה, חשופה, עד שנקבע top הוא השחמה פריך, 40-45 minuteslonger (אם צונן, להוסיף 10-15 דקות).