רוטב כרובית זול יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 18 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לך קצת מלח, שמרים תזונתיים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריזוטו כרובית דל פחמימות ברוטב פסטו שמנת, כרובית קלויה ברוקולי ממולא תפוחי אדמה עם רוטב חמאה גבינה, ו גבינה כרובית גזר טוגנים עם רוטב טבילה חוות Sriracha (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הכרובית, מים, אבקת בצל, שום, פפריקה, חרדל וכורכום. מכסים בחוזקה ולהפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים עד הכרובית הוא כל כך רך, כי זה בקלות מתפרק כאשר דקר עם מזלג, על 15-20 דקות. בזהירות להעביר את התוכן של הסיר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כורכום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף את כל שאר החומרים. מכסים ומערבבים, מתחילים נמוך ומגבירים את המהירות עד שמגיעים להגדרה הגבוהה ביותר. (היזהר-מזונות חמים יכולים " להתפרץ.") תערובת עד שיש לך רוטב חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
יוצקים את הרוטב בחזרה לסיר, מוסיפים מלח לפי הטעם אם אתה רוצה, וחום עד שהוא מתחיל לבעבע, ערבוב מדי פעם. אפשר לו לבשל ולעבות לפחות עוד 2 דקות.