קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

רוטב פוטנסקה או קלמטה קוויק

רוטב פוטנסקה או קלמטה קוויק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, רוטב Puttanescan או Kalamata Kwik עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 88 סנט למנה , אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 166 קלוריות . המתכון הזה אהוב על 7 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עגבניות מיובשות, זיתי קלמטן, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 49% , המנה הזו טובה. הרוטב הלבן של Kwik Meal Cart's New York a la Cart ,Tortino חצילים ברוטב קלמטן זית מרינרה , ופסטה עם זיתי קלמטן ורוטב עגבניות ענבים צלויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר קטן מטגנים שום, בצל ופלפל אדום. מערבבים פנימה עגבניות מיובשות, צלפים ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
חבילה אחת (7 אונקיות) נקניקיות נקניקיות קפואות מבושלות לחלוטין, מופשרות ופרוסותחבילה אחת (7 אונקיות) נקניקיות נקניקיות קפואות מבושלות לחלוטין, מופשרות ופרוסות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים עגבניות בשלות טריות וזיתי קלמטה. מבשלים מכוסה כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Giacomo Mori Chianti עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ג'אקומו מורי קיאנטי
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.