הרוטב לחם תירס המתכון יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 25 שעות ו-40 דקות. זה מנות ראשונות יש 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, קיצור, טימין טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים את לחם תירס מחבת וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להם להתייבש במשך כ 24 שעות עד פריך לחלוטין. לאחר יבש, להעביר את הקוביות לקערת ערבוב גדולה לזרוק לערבב אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס מחבת
לחם צרפתי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לחמם מחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא נמס, להוסיף את הסלרי, גזר ובצל, ומבשלים כמה דקות עד הבצל הם כמעט שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת מרק לתוך הלחם, לזרוק בקלילות כמו שאתה הולך. המשיכו להוסיף בהדרגה את תערובת המרק, טועמים ככל שאתם הולכים ומוסיפים עוד תיבול ועשבי תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מוסיפים מלח בזהירות. אתה לא רוצה על מלח המילוי שלך. אם התערובת היא לא מספיק לחה, להוסיף קצת יותר מרק עוף ומערבבים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פטרוזיליה טרייה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)
6
מניחים את הרוטב בתבנית אפייה מלבנית ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להמיס 2 כפות של קיצור במחבת ברזל יצוק. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב מלא. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב היטב. ממיסים את כוס 1/4 הנותרים נמסו התקצרות ולהוסיף הבלילה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.