קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם תירס

רוטב לחם תירס
הרוטב לחם תירס המתכון יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 25 שעות ו-40 דקות. זה מנות ראשונות יש 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, קיצור, טימין טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את לחם תירס מחבת וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להם להתייבש במשך כ 24 שעות עד פריך לחלוטין. לאחר יבש, להעביר את הקוביות לקערת ערבוב גדולה לזרוק לערבב אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס מחבתלחם תירס מחבת
לחם צרפתילחם צרפתי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לחמם מחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא נמס, להוסיף את הסלרי, גזר ובצל, ומבשלים כמה דקות עד הבצל הם כמעט שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת מרק לתוך הלחם, לזרוק בקלילות כמו שאתה הולך. המשיכו להוסיף בהדרגה את תערובת המרק, טועמים ככל שאתם הולכים ומוסיפים עוד תיבול ועשבי תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צווארי עוףצווארי עוף
כורכוםכורכום
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מוסיפים מלח בזהירות. אתה לא רוצה על מלח המילוי שלך. אם התערובת היא לא מספיק לחה, להוסיף קצת יותר מרק עוף ומערבבים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מניחים את הרוטב בתבנית אפייה מלבנית ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להמיס 2 כפות של קיצור במחבת ברזל יצוק. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב מלא. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב היטב. ממיסים את כוס 1/4 הנותרים נמסו התקצרות ולהוסיף הבלילה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1stickתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2גזר, קלופים דק מאוד לקוביותגזר, קלופים דק מאוד לקוביות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ דק (כולל עלים)סלרי קצוץ דק (כולל עלים)1כיכרלחם צרפתי פריך, חתוך לקוביות 1 אינץלחם צרפתי פריך, חתוך לקוביות 1 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים, קצוציםעלי פטרוזיליה טריים, קצוצים2(יכול להיות או להרחיק)רוזמרין טרי, קצוץרוזמרין טרי, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)מרווה קרקעמרווה קרקע1(יכול להיות או להרחיק)טימין קרקעטימין קרקע12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן, בתוספת יותר במידת הצורךמרק עוף דל נתרן, בתוספת יותר במידת הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1גדולבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)0(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום1ביצה שלמהביצה שלמה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.