רוטב מרינרה עם לינגוויני
צריך רוטב טבעוני? רוטב מרינרה עם לינגוויני יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו דיונון ברוטב מרינרה מעל לינגוויני, מרינרי שרימפס על לינגוויני, ו קלמרי צרוב במחבת עם מרינרי חריף על לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, פלפל אדום, אורגנו, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל (ריסוק העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ אם באמצעות עגבניות שלמות) עד הרוטב מתעבה מעט, כ 20 דקות.
הסר מהחום. מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה.
מסננים ומחלקים בין לוחות בודדים. כפית את הרוטב מעל.