רוטב סהר-תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חצי סהר-Cornbread ההלבשה. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף קרטון, חמאה, בטי cornbread & מאפין לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
אופים לחמניות סהר כפי שהורה על חבילה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 204°. הפוך ואופה לחם תירס לפי ההוראות, באמצעות חלב, 1/4 כוס חמאה 3 ביצים. מגניב לגמרי.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) תבנית אפייה עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים בצל, תערובת סלרי ופלפל ושום לטפטפי בייקון; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד רך.
בקערה גדולה, לחמניות סהר להתפורר ולחם תירס. מערבבים בתערובת בצל, בייקון, חמאה מומסת, מרווה, מרק וביצה 1 עד מעורבב. כפית לתבנית אפייה.
אופים חשפו 45 עד 50 דקות או עד השחמה.