רוטב סטייק צלע
רוטב סטייק צלע יכול להיות רק המרינדה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך אבקת בצל, זנגביל טחון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב סטייק צלע, רוטב סטייק צלע, ו סטייק צלע עם מרינדה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ציון סטייק האגף על ידי ביצוע חתכים הצלבה רדודים משני הצדדים.
מניחים את שמן הזית, סוכר חום בהיר, יין אדום, רוטב סויה, אבקת בצל, דבש, בצל ירוק, שיני שום, חומץ שום, זנגביל טחון, ואבקת שום בבלנדר. מחית עד חלקה; לשפוך תערובת לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את הסטייק, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
אפשר לסטייק הצלע לנוח בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
הסר את הסטייק מן המרינדה, ולנער עודף.
יוצקים את המרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 10 דקות; להפריש.
גריל את הסטייק על הגריל שחומם מראש עד שהוא מתחיל להתקשות, והוא אדמדם-ורוד ועסיסי במרכז, כ -7 דקות בצד, צולה לעתים קרובות עם המרינדה המעוקרת. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.