רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט
המתכון Slow-Cooker רוטב ספגטי איטלקי מוכן בעוד כ-8 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם סוכר, רסק עגבניות, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מתכונים דומים: רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.
הוראות
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, בצל, פטריות ושום על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מניחים תערובת נקניקיות בבישול איטי מרופד. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.