רוטב ספגטי ירקות מבושל איטי
רוטב ספגטי ירקות בישול איטי יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 352 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רסק עגבניות, גזר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו רוטב ספגטי מבשל איטי, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך. מערבבים פטריות ופלפל פעמון.
ב 4-5 ליטר סיר איטי, ירקות מקום. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט ספגטי וגבינה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 שעות.
לחשוף; מערבבים היטב. להגדיל את הגדרת חום גבוה; קוק חשפו כ 1 שעה יותר או עד רוטב הוא עקביות הרצוי.
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מגישים רוטב על ספגטי, מפזרים גבינת פרמזן. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.