רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא
רוטב ספגטי בישול איטי להפליא נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 16 מנות. לרוטב הזה יש 173 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.
הוראות
מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות, 1 כוס יין אדום, זיתים ירוקים, 4 כפיות מלח ים, בזיליקום, אורגנו, פפריקה ופלפל קאיין בבישול איטי. כוון את התנור נמוך.
בעוד התנור מתחמם, מניחים 3 כפות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים 3/4 כוס בצל מתוק עד הבצל רק מתחיל לרכך, על 2 דקות; מערבבים ב 1 שן שום. מבשלים את התערובת במשך 3 דקות נוספות לפני ערבוב פטרוזיליה ופטריות. להפחית את החום, ומבשלים את התערובת במשך כ 10 דקות. מערבבים את הסוכר החום, ומערבבים כדי להתמוסס.
בעוד הפטרוזיליה והפטריות מבשלות, מחממים 3 כפות נוספות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומערבבים את הבצל הנותר ואת הנקניק. חום את הנקניק, לשבור את הבשר עד מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות; עונה את התערובת עם פלפל לבן כמון.
יוצקים 1 כוס אדומה למחבת, לגרד את המחבת עם כף עץ להמיס כל פיסות טעם חום לתוך היין. מבשלים במשך כ 10 דקות; יוצקים את תערובת הנקניקיות למחבת עם פטרוזיליה ופטריות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך רק עד שכל החומרים היו זמן להציג את עצמם זה לזה, על 10 דקות.
יוצקים את תערובת הנקניק לתוך התנור האיטי.
מבשלים נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
להוסיף עוד יין אדום או מים במידת הצורך כדי למנוע את הרוטב מקבל עבה מדי בוער על הקרקעית.