קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא

רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא
רוטב ספגטי בישול איטי להפליא נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 16 מנות. לרוטב הזה יש 173 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי מבושל איטי להפליא, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.

הוראות

1
מערבבים יחד את העגבניות המרוסקות, רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות, 1 כוס יין אדום, זיתים ירוקים, 4 כפיות מלח ים, בזיליקום, אורגנו, פפריקה ופלפל קאיין בבישול איטי. כוון את התנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
בעוד התנור מתחמם, מניחים 3 כפות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים 3/4 כוס בצל מתוק עד הבצל רק מתחיל לרכך, על 2 דקות; מערבבים ב 1 שן שום. מבשלים את התערובת במשך 3 דקות נוספות לפני ערבוב פטרוזיליה ופטריות. להפחית את החום, ומבשלים את התערובת במשך כ 10 דקות. מערבבים את הסוכר החום, ומערבבים כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
בצל מתוקבצל מתוק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בעוד הפטרוזיליה והפטריות מבשלות, מחממים 3 כפות נוספות של שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומערבבים את הבצל הנותר ואת הנקניק. חום את הנקניק, לשבור את הבשר עד מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות; עונה את התערובת עם פלפל לבן כמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יוצקים 1 כוס אדומה למחבת, לגרד את המחבת עם כף עץ להמיס כל פיסות טעם חום לתוך היין. מבשלים במשך כ 10 דקות; יוצקים את תערובת הנקניקיות למחבת עם פטרוזיליה ופטריות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך רק עד שכל החומרים היו זמן להציג את עצמם זה לזה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים את תערובת הנקניק לתוך התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
מבשלים נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
7
להוסיף עוד יין אדום או מים במידת הצורך כדי למנוע את הרוטב מקבל עבה מדי בוער על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2ציפורןשום, כתוש וקצוץשום, כתוש וקצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים פרוסיםזיתים ירוקים פרוסים1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1חתיכות טופי הית' ברפפריקה הונגריתפפריקה הונגרית340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישורי נקניק איטלקי, תרמילים הוסרוקישורי נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום, או יותר במידת הצורךיין אדום, או יותר במידת הצורך4חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1קילוגרםעגבניות מבושלותעגבניות מבושלות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מתוק קצוץ דק, מחולקבצל מתוק קצוץ דק, מחולק