רוטב: עגבניות מיובשות ומיונז שום קלוי
Sauced: עגבניות מיובשות ומיונז שום קלוי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 440 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון 1/3 של שום, חשיפת צמרות של כל שן.
מניחים שום, בצד חתוך למטה, על גיליון נייר אלומיניום טפטוף עם שמן זית. רדיד Crimp סגור ומניחים שום בתנור וצולים עד רך לחלוטין, כ 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בעוד השום נצלה, מניחים עגבניות מיובשות בקערה קטנה ויוצקים במים רותחים.
בואו לעמוד במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז וללטף עגבניות עם מגבות נייר.
מניחים מיונז, עגבניות, פלפל קאיין בצנצנת של בלנדר. לסחוט נורות של שום מקורר לתוך צנצנת בלנדר עם מרכיבים אחרים. להתמזג עד כמעט חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים של צנצנת לפי הצורך. לאחסן במיכל אטום במקרר.