קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים

רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים
רוטב פירות ים צרפתי, עם סרטנים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 228 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1625 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב ים תיכוני. אם יש לכם גזר, סוכר, רוטב דגים תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה טוב. נסו סרטנים Satay (סרטנים / שרימפס עם רוטב בוטנים חריף), סרטנים שלוקים עם פטוצ'יני ושעועית ירוקה צרפתית, ו מרק דגים צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את השרימפס על ידי שטיפה היטב תחת ברז קר. השתמש מסננת או מסננת עבור זה. לנער את עודף מים.נקו עוד יותר על ידי חיתוך הגב עם כל מספריים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מספריים מטבחמספריים מטבח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הסר את הווריד השחור, אם בכלל: הוא הכי קל להשתמש בנייר מטבח לעבוד על לגרד את הווריד על זה. זרוק את הנייר כשתסיים.לקלף את השרימפס בזהירות לשלוף את העורות ואת הראש, ולשים בקערה נפרדת. אל תלחץ את העיסה בראש. זה לא יהרוג אותך ויוסיף לטעם של המניות שלך. אתה רוצה את כל הקליפות והראשים.כסה את החסילונים הנקיים כדי לבשל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שים את המים, מיץ לימון וקליפות שרימפס / סרטנים וראשים לתוך סיר כבד תחתית גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הגזר מוכן, בצל, תפוחי אדמה ועגבניות, ומערבבים.מביאים לרתיחה.כאשר המניה מגיעה לרתיחה מתגלגלת, להנמיך את החום, לשים על המכסה, ומבשלים במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את הסוכר, רוטב דגים תאילנדי, פטרוזיליה, שום ורוטב פלפל. מערבבים ולתת להתבשל עוד 10 דקות.* שים לב שלא מדדתי הכל בזהירות. ניסיתי לחקות מתכון, אז ניחשתי כמה כמויות. אולי השתמשתי ביותר רוטב דגים מאשר כאמור, וגם יותר סוכר. השתמשתי בפלפל צ ' אטני מקומי במקום ברוטב פלפל חריף. אז אולי יש הבדלים קטנים בין התוצאות שלך לשלי. האם טעם-הכיף של בישול טמון בניסויים!באמצעות מסננת בסדר מאוד, מסננים את כל הסיר לקערה. אל תתנו לשום קליפות שרימפס ליפול לתוך המניה.יהיה לך על 3 כוסות של מלאי או יותר.עכשיו להוסיף בחזרה לתוך המניה גושי תפוחי אדמה (או כמה שאתה יכול, כמו כמה היה מתפורר) ואת גושי גזר.לטעום אותו: זה יצטרך יותר מלח, או מלח תיבול על פי בחירתך.שים אותו במעבד או בבלנדר, ומערבבים עד שהירקות מעבים מעט את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
רוטב דגיםרוטב דגים
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיף את הקרם וwizz שוב.השתמש רק בכמות הרוטב אתה מתכנן להשתמש עבור המנה שלך, כלומר 1 כוס פסטה עבור שישה אנשים. מגניב להקפיא את השאר ליום אחר.טעם שוב כדי לראות אם אתה רוצה להוסיף עוד מלח או אולי אפילו קצת (עגבניות אמיתיות) קטשופ, או רוטב פלפל.עדיין לא ניסיתי את טרין הדגים, אבל הרוטב היה נהדר מעל פטוצ ' ין, עם השרימפס שפשוט טגנו בשמן זית, עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים סלט ירוק של עלים קטנים מעורבים-מסקלון, כמו שאומרים הצרפתים. ואל תשכחו את היין הלבן הצונן: סוביניון בלאן צריך לעשות את זה -.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
MesclunMesclun

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.