אם יש לך צימוקים זהובים, garam masala, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו צ'אטני בצל ומנגו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם שמן פתיתי צ ' ילי בסיר בינוני על בינוני. כאשר השמן מתחיל לבעבע סביב פתיתים להוסיף בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים זנגביל ושום וממשיכים לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מוסיפים מנגו, סוכר, חומץ, צימוקים, garam masala, מלח, זרעי חרדל למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מנגו הם מרככים ורוטב הוא עבה וסירופ, על 45 עד 60 דקות.