רוטב צדפות או מלית
רוטב צדפות או מלית יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם בצל, פטרוזיליה, תיבול עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: לחם תירס דרומי ורוטב צדפות (מלית), רוטב צדפות, מלית, תבשיל או מילוי עבור פגזי פאטי, ו מילוי צדפות.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלרי ובצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות.
מערבבים את פירורי הלחם והפטרוזיליה ומסירים מהחום.
מוסיפים את הצדפות והביצים, ומתבלים במלח, פלפל, תיבול עופות וקורנית. מערבבים מספיק נוזלים מן הצדפות כדי להרטיב ולערבב הכל ביסודיות.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון קלוי וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.