רוטב שאשה
רוטב שאשה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הרוטב שלך. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 229 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין לבן, קמח, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מעולה של 36%. נסו רוטב ז'וג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסייתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו ג'ירו טלה עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה חריפה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במעבד מזון מחית את הפלפלים, השום, החרדל והחומץ.
יוצקים את המחית לסיר לא מגיב, ואז מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים את התערובת למשך 30 דקות.
בקערה קטנה או בכוס מיץ מערבבים את הקמח ו -1 / 2 כוס מים ליצירת עיסה חלקה.
מקציפים אותו לתערובת הפלפל וממשיכים לבשל במשך 20 דקות, תוך ערבוב קבוע, עד שהוא נעשה סמיך מאוד.
תנו לרוטב להתקרר, ואז שפכו אותו לכלי מכוסה שאינו מגיב (כמו צנצנת זכוכית). הרוטב יכול להיות בקירור עד 1 חודש.