רוטבגה מוקרם
Rutabaga מוקרם עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטבגה, מלח, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת לפת, עוגת לפת, ו אלוף רוטבגה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מראש: מחית יכול להיות בקירור עד 2 ימים וחומם מחדש.
מניחים את רוטבגה בסיר גדול עם מים מלוחים קלות כדי לכסות. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים כ 30 דקות, או עד מכרז.
חזור לסיר על חום נמוך מאוד.
תוסיף את החמאה. מועכים את הלפת עם מחית תפוחי אדמה, ולאחר מכן מערבבים את הקרם ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;