קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רול עוגת קטיפה אדומה-דובדבן

רול עוגת קטיפה אדומה-דובדבן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Red Velvet-Cherry Cake Roll. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 425 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23%. הציון הזה גרוע למדי. רול עוגת קטיפה אדומה, רול עוגת קטיפה אדומה ומתכון לעוגת עוגת קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה תבנית אפייה בגודל 11 על 17 אינץ' ומרפדת בנייר אפייה; משחים את הקלף ומפדרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות קולה בטעם דובדבן2 כוסות קולה בטעם דובדבן
קולה בטעם דובדבןקולה בטעם דובדבן
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מביאים את הקולה לרתיחה במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד לצמצום ל-1/2 כוס, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לתת להתקרר.
4
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה גדולה נפרדת, מקציפים את הסוכר המגורען, שמן צמחי, חמאה, ביצים, צבעי מאכל, תמציות שקדים ווניל וסירופ הקולה. מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד שהם מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
קולהקולה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה המוכנה; אופים עד שהעוגה מתרחקת מהתבנית, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מצננים על התבנית על רשת, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אבק מגבת מטבח (לא בד טרי) בסוכר של קונדיטורים. הופכים את העוגה על המגבת ומקלפים את הקלף. חותכים את שולי העוגה. החל מקצה קצר, מגלגלים את העוגה מסביב למגבת; מניחים להתקרר לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מקציפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, 1/2 כוס שמנת ותמצית השקדים. מקציפים את 1 כוס השמנת הנותרת ואת הסוכר של הקונדיטורים במיקסר עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים בהדרגה לתוך תערובת גבינת השמנת. מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מגלגלים את העוגה שהתקררה.
3
מורחים במילוי, ואז מגלגלים בעדינות את העוגה מחדש ומעבירים לצלחת. אבק בסוכר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
צילום: לוי בראון

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת רול. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "