כופתאות עוף ופירוגי
מתכון עוף וכופתאות Pierogi יכול לספק הכמיהה מזרח אירופה שלך בערך 36 דקות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: Pierogi (כופתאות פולניות), ארוחת ערב עוף Pierogi, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם פלפל ומלח. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ותימין למחבת. מבשלים 6 דקות או עד ירקות רכים משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים מלאי, חלב וקמח בקערה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת מניות למחבת, ערבוב כל הזמן; להביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד מעובה. מערבבים עוף ופירוגי, ומבשלים 4 דקות או עד שהעוף נעשה ופירוגי חמים.