קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

קינואה פילאף עם פטריות קרים

קינואה פילאף עם פטריות קרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קינואה Pilaf עם פטריות קרים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם קינואה, מלאי ירקות, פטריות קרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז פילאף עם פטריות קרים, סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקה, גזר ופקאנים, ו פירה עם פטריות קרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר על אש גבוהה ולקבל את זה חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את שמן הזית ומערבלים אותו כדי לוודא שכל המשטח מכוסה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
3
מוסיפים את שאלוט וזיעה (מבשלים עד שקוף אך לא חום).
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
4
מוסיפים את פטריות קרים ומבשלים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
5
מוסיפים את הקינואה, עלי הקורנית, עלה דפנה, מלח כשר ופלפל שחור למחבת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימיןטימין
עלי דפנהעלי דפנה
קינואהקינואה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
תנו למרכיבים להתחמם ולצלות קצת כדי להוציא את כל הטעמים המלאים שלהם. הקיטור עולה צריך להיות מאוד ארומטי.
7
לאט ובזהירות להוסיף את מלאי הירקות (זה יהיה להתזה כי המחבת והמרכיבים הם חמים). כשזה מגיע לרתיחה מלאה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה, לכסות ולאפשר קיטור במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקותמלאי ירקות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
לאחר 15 דקות, לכבות את החום, להסיר את המכסה ו fluff את הקינואה ולאחר מכן להחליף את המכסה ולאפשר לשבת במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
9
טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
10
לשרת.