רול ריקוטה ברוקלין
מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 169 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מוצרלה, ריקוטה, לחמניות כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. נסו רול-אפ עוף ממולאים בריקוטן ותרד, טורקיה נקניק איטלקי ו Ricotta לזניה רול קופצים, ו קוקטייל ברוקלין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 F. פורסים את הלחמניות בחצי אופקית.חלול אותם החוצה על ידי הסרת רוב הפירור הרך מהחלק העליון והתחתון. הפיצו את המוצרלה באופן שווה בתוך כל אחד מ-4 החצאים החלולים.
מניחים 1/3 כוס של ריקוטה לתוך כל תחתית
חצי. למעלה כל מחצית תחתונה עם 3 עלי בזיליקום.
שים את 2 חצאים של לחמניות בחזרה יחד לעטוף כל כריך בנייר כסף.
אופים עד החיצוניות פריכות והגבינות נמסות, 25 דקות.
בואו מגניב 5 דקות. תחתוך לחצי ותגיש.