קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רולאז' שקדים

רולאז' שקדים
אם יש לכם מלח, ביצים, ריבת דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Roulage שוקולד עם קרם בורבון, עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים, ו קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים.

הוראות

1
גריז 15 - x 10-x 1-inch ג ' לירול פאן; קו עם נייר שעווה. שמן ונייר שעווה קמח. מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות היטב. מערבבים 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים 1/2 כוס סוכר הנותרים, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ושקדים טחונים; מקפלים לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
6
מורחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 375 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לנפות 2 כפות אבקת סוכר ב 15-x 10 אינץ מלבן על מגבת. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת. לקלף נייר שעווה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
לנצח שמנת מתוקה, amaretto, ו 1/2 כפית וניל עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר נשאר, להכות עד פסגות רכות טופס. מקפלים פנימה 1/2 כוס שקדים קצוצים. פרוס עוגה; להסיר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ליקר Amarettoליקר Amaretto
( 23)( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
עוגת מברשת עם 1/3 כוס ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12
מורחים תערובת קצפת על העוגה, משאיר שוליים 3/4 אינץ ' בקצוות; עוגת reroll.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מניחים על צלחת הגשה, צד התפר למטה.
14
מברשת עם נשאר ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
מפזרים 1/2 שקדים כוס. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)