המתכון Roulade לימון יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. לכי לחנות וקחי גרידת לימון, אבקת ג'לטין, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Roulade קוקוס לימון, מרנג שקדים ולימון roulade, ו Roulade לימון ושוקולד קיצוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף. מיץ לימון בקערה. תניח מסננת על קערה.
מניחים מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, 7 עד 10 דקות. אל תרתח.
4
הסר מהחום; מערבבים בג ' לטין עד חלקה. מסננים לקערה. להשליך מוצקים. מכסים את הקערה בניילון נצמד, לוחצים על המשטח. להירגע עד המשרד, לפחות 4 שעות. (יכול להיות מורכב עד 5 ימים קדימה. שמור צונן.)
מניחים מתלה בשליש התחתון של תנור; מחממים ל 191°. קו 15-by-10 1/2-inch מסגרת אפייה גיליון עם קלף, המאפשר קצוות לתלות על ידי 2 אינץ ' על קצוות קצרים. ערפל עם ספריי בישול; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה ומלח לשלב. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-גבוהה, להכות ביצים, סוכר ותמציות עד עבה, על 5 דקות. לנפות חצי תערובת קמח על גבי; לקפל בעדינות. חזור עם תערובת הקמח שנותרה. מקפלים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
הפעל סכין סביב קצוות העוגה; בואו מגניב 5 דקות. לנפות 1 1/2 כף. סוכר קונדיטורים על עוגה; מכסים במגבת נקייה. הגדר תבנית אפייה על גבי מגבת; הפוך עוגה על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחד
7
הסר גיליון. מקלפים בעדינות קלף.
8
מפזרים עוגה עם הסוכר ' ממתקים הנותרים. קצוות חדים.
הפוך ציפוי: באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור, על 1 דקה. לגרד את הקערה. עם מיקסר נמוך, לנצח גבינת שמנת עד לא גושים להישאר, על 2 דקות. (אל תפריז.) Stir in zest and vanilla.