קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

רולדת עוף עם ירקות מעורבים ותפוחי אדמה מטוגנים במחבת

רולדת עוף עם ירקות מעורבים ותפוחי אדמה מטוגנים במחבת
רולדת עוף עם ירקות מעורבים ותפוחי אדמה מטוגנים במחבת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 399 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ושלם 30 משרת 2 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש גזר, חצאי חזה עוף, פלפל חריף ומלח ופלפל כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאן קאי (קערת ירקות מעורבים בגודל קינג), ירקות מעורבים מוקפצים של קן הום, ו ירכי עוף מטוגנות במחבת עם קרם פנצ'טה מעל תפוחי אדמה קונפי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
עם פטיש בשר, קילו חצאי חזה עוף עד דק. שמים כל חצי על פיסת ניילון גדולה ומתבלים עוף במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
במחבת מטגנת על אש בינונית מחממים 1 כף שמן ומקפיצים את הירקות עד שהם רכים. מחלקים את הירקות לשניים ומסדרים במרכז כל חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגלגלים כל עוף לבול עץ ועוטפים היטב בניילון. קושרים את קצות העטיפה לקשר. מכסים את תחתית תבנית אפייה רדודה במים ומוסיפים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
אופים עד לבישול, בערך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
בינתיים מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את 1/2 כוס שמן הזית שנותרה. כשהשמן חם מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים מהשמן למגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מוציאים את העוף מהתנור לקרש חיתוך. זורקים את הניילון ופורסים. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחות הגשה ומעליהם את העוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. הווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמןשוהל ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמןשוהל ריזלינג טרוקן
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמןשוהל ריזלינג טרוקן
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך משיי להפליא, מלוח ומנוסח; פריחת הדובדבן והסקרי באולטרה היי-דפנס; ניפ עדין של חוט צ ' ילה בגימור אינו מפריע למורכבות הקרירה והקלילה. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.